Isam Khalil

Referenser

Mimmi-Sanden.jpg

När jag tränar med Isam fokuserar han på dom bästa metoderna just för mig. Han får mig att orka mer, vilja mer och få ut det bästa av min träning. Jag går alltid därifrån med en bra känsla och stort leende.

-Mimmi Sandén

Marten_Nylen_1.JPG

Jag har idag jobbat med tränare över hela världen och kan bara säga att Isam är proffsens proffs. Pedagogisk, metodisk och tydlig med en motiveringsteknik som gör att man aldrig tröttnar. Alla borde ha en Isam.

-Mårten Nylen

 
Rebecca_Ancker.jpg

Som tränare är Isam innovativ, oerhört kunnig och professionell. Han är totalt närvarande med dig som kund, vilket gör att jag kan utvecklas snabbare än jag gjort i andra träningssammanhang – tekniskt, fysiskt och mentalt. Energin jag får från passen med Isam räcker i flera dagar!

-Rebecca Ancker

IMG_3182.jpg

Isam är begåvad dubbelt upp! Dvs både som professionell fighter med erfarenheterna och kunskapen det innebär, men också som tränare och coach med en otrolig pedagogisk förmåga att lära ut och möta sin adept på individnivå. Min tillit och respekt gentemot Isam är 100%. Det finns inte ett enda träningstillfälle med honom som jag inte lämnat med en bra känsla. Han är unik.

-Madeleine Vall Beijner

IMG_3185.jpg

Att träna med Isam är inte bara att få träna en grymt bra träningsform, med sitt mentala fokus och varma personlighet går jag alltid ifrån passen med nytt fokus, positiv energi och nya tankesätt. Isam motiverar, inspirerar och får mig att utmana mig själv.

Med sitt unika sätt att lära ut och se individen lyckas han alltid få mig att prestera mitt bästa.

-Johanna Jansson